Arcs Restaurant

Arcs Restaurant

Al restaurant Arcs Restaurant actualitzen la cuina mediterrània tradicional amb una cuidadosa selecció dels productes del camp de Tarragona. Amb un carta de més de 150 referències de vins, es tracta d’un dels millors llocs per disfrutar d’aquesta beguda.

Els amos s’interessen en tot moment per la satisfacció dels clients. amés, la relació qualitat-preu és molt bona, per la qual cosa recomane a qualsevol persona que vaja a Tarragona fer una parada en este restaurant. L’establiment està allotjat en un retall d’història molt ben guardat, un edifici que data de 1503 i que conserva 8 arcades gòtiques en perfecte estat. En el seu moment va ser una casa de pagés on comerciaven amb gel, gràcies a un pou de neu que encara conserven. D’ací l’antic nom del carrer: Carrer de la neu vella.

En l’interior destaquen les parets d’autèntica pedra natural, pintades en tons càlids i atractius, que aporten un ambient assossegat, acollidor i contemporani. Esta fusió de tradició i innovació és el reflex dels seus plats. Ofereixen diferents tipus de menús, igual que confeccionanen un pressupost a mesura per a qualsevol tipus de celebració:

el menú per a celebracions com bateigs o comunions, per a reunions de treball o un menú executiu de dilluns a divendres al migdia. A més, també tenen un menú degustació de 3 entrants, peix, carn  i 2 postres. El menú maridatge, que es celebra l’últim dijous de cada mes, excepte desembre.

Per últim, també confeccionen un menú degustació de quatre plats i unes postres generalment, a partir dels vins o caves que els proporciona el Celler.

Has tingut la sort de provar el riquíssim menjar de Arcs Restaurant en la ciutat de Tarragona? Deixa la teua opinió en la secció de comentaris i compartix amb la resta de usuaris la teva opinió.

¡Que aprofite!

Published by

Andreas

Sóc Andreas, tinc 27 anys i actualment visc a València. Una de les meues passions sempre ha sigut la grastronomia, disfrute molt de provar bons restaurants o bars que tinguen menjar de qualitat i un bon ambient.