autor de anar de tapes

Em coneixes?

En esta pàgina del blog coneixerem un poc més a fons a Andreas, autor de Anar de tapes. En primer lloc t’hauràs adonat que el meu nom no és precisament espanyol, però açò té una explicació, i és que ma mare va nàixer a Grècia, mentre que mon pare va nàixer a Espanya. Quan era molt jove, ma mare i els seus pares (els meus iaios) es van traslladar a Tarragona, una de les províncies de Catalunya. Els meus pares es van conèixer durant la seua època universitària. En el moment que van saber que tindrien un xiquet mon mare no ho va dubtar: el seu fill tindria un nom d’origen grec, és per això que, a pesar de parlar català fluidament, el meu nom no és originari d’ací.

Com a dada que no considere especialment rellevant, tinc 27 anys i actualment visc a València. Una de les meues passions sempre ha sigut la grastronomia, disfrute molt de provar bons restaurants o bars que tinguen menjar de qualitat i un bon ambient. Si, a més, tenen elements (decoració, carta, servici) que els fa únics, m’agraden moltíssim més. Per temes de proximitat i familiars, sempre m’he mogut molt per la Comunitat Valenciana i Catalunya, per la qual cosa centrar el meu blog en llocs per a menjar que siguen d’aquestes zones em va paréixer la millor idea.

Espere que si també t’interesa la gastronomia i vols descobrir els millors llocs de la Comunitat Valenciana i Catalunya per menjar, no et perdes totes les entrades que faré com autor de Anar de tapes, et puc assegurar que les meves recomanacions estan basades en la meua experiència personal (evidentment positiva) al establiment. Queda’t per a continuar disfrutant amb mi de lo millor que trobaràs a la Comunitat Valenciana i a Catalunya.

¡Bon profit i ens veiem promte!