gastronomia

Col·labora amb mi

Des del moment que vaig obrir aquest blog tenia molt clar que era una iniciativa per a ajudar altres usuaris a conèixer curiositats i informació sobre la gastronomia de la Comunitat Valenciana i Catalunya, però alhora que foren (foreu) partícips del contingut que hi ha. És per això que he cregut necessari plantejar una pàgina dedicada a les diferents opcions que teniu a la vostra disposició per a col·laborar en el blog.

En primer lloc vull recordar-te que pots contactar amb mi en la pàgina de contacte, perquè la comunicació entre nosaltres siga privada i de manera directa. Qui pot contactar amb mi? Qualsevol usuari! Agraïsc de tot cor que alguns vos involucreu a participar de forma activa en el blog, ja siga comentant la vostra opinió en els comentaris o contactant directament per correu.

Si vols compartir imatges d’algun estudi que hages fet sobre el tema amb la resta d’usuaris que també formen part del blog, no dubtes a contactar amb mi. Crec que no cal aclarir que tot el contingut que siga enviat per vosaltres serà clarament reconegut, és a dir, sou la font, per la qual cosa vos mereixeu un gran reconeixement. Al mateix temps, si t’has assabentat d’alguna notícia sobre gastronomia i creus que seria interessant veure-la publicada en el blog també pots fer-m’ho saber. Novament, la teua xivatada serà reconeguda.

En un altre apartat tenim a totes aquelles empreses que ofereixin un servei relacionat amb el tema del bloc. Si vols que realitzi una review sobre el teu producte després d’utilitzar-lo no dubtis a enviar-me la proposta i valoraré si es tracta de contingut interessant i valuós per als lectors de Anar de tapes. En cap moment parlaré de serveis que no hagi provat o no els trobés utilitat, per la qual cosa per col·laborar en el bloc ha d’haver una experiència real darrere.