Restaurant Can Paixano

El restaurant Can Paixano va ser fundat l’any 1969, i any rere any s’ha anat consolidant com un lloc d’obligada visita per a totes aquelles persones que volen tindre una visió diferent de la ciutat de Barcelona.

Aques lloc és un establiment on es reviu l’ambient de les antigues tavernes de la Barceloneta (típic barri mariner de la ciutat comtal) i on es disfruta dels seus més famosos caves i vins espumosos gasificats, a més de poder degustar d’un ampli assortiment d’entrepans i tapes.

Can Paixano oferix també l’oportunitat de comprar en la botiga del propi local. En ella, es troba una gran varietat de conserves i embotits, garantint sempre la màxima qualitat i la millor selecció. També es poden adquirir els seves caves, vins espumosos gasificats i vins de la seua selecció. A més, si preferixes que els entreguen a domicili també tens eixa opció.

En l’actualitat, l’experiència i els coneixements adquirits durant tots estos anys ja han sigut traspassats a la segona generació familiar, que cuida dels productes amb la mateixa dedicació i devoció, la qual cosa assegura el manteniment de tradició, caràcter i qualitat de sempre.

Les vinyes on creix el raïm amb què elaboren els seues caves es troben situats en la comarca de l’Alt Penedés, a una altura d’uns 300m sobre el nivell del mar, el lloc idoni per a collir les varietats tradicionals Xarel.lo, Macabeu i Parellada, raïm amb què elaborem els nostres caves Berenguer Ramon.

Has tingut la sort de provar el riquíssim menjar del restaurant Can Paixano en Barcelona? Deixa la teua opinió en la secció de comentaris i compartix amb la resta de usuaris la teva opinió.

¡Que aprofite!